joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mașină a ANAF făcută praf! Fotografia e virală pe facebook

  de Tudor Bogdan | 31 martie 2015, 1:48 PM | Naţional

  0

  O imagine cu o mașină a ANAF făcută praf pe marginea unei șosele din România face mii de vizualizări pe rețeaua de socializare facebook. Fotografia a fost preluată de mai multe site-uri, iar comentariile sunt, de multe ori, peste limita a ceea ce se poate publica…

  Imaginea a fost distribuită de mii de ori. Botul mașinii este făcut praf, aceasta având cel mai probabil o coliziune frontală cu un alt autoturism care venea din sens opus. Nu se specifică locul unde s-a petrecut accidentul și nici condițiile.

  Imaginea este cu atât mai vizualizată cu cât știrile despre controalele celor de la ANAF la societățile comerciale din țară au lăsat, pe termen mai lung sau mai scurt, fără afaceri pe o grămadă de întreprinzători. Multe restaurante și cofetării au fost închise pentru sume derizorii, iar cireașa pe tort a fost pusă de bătrânica amendată de ANAF pentru că vindea urzici fără a avea acte de proveniență.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.