„Mascota” Aradului, văzută pe mal făcând echilibristică | Video

  de Mihai Todoca | 22 October 2021, 10:58 AM | Animal Special | Strada

  1

  Prezența unei vulpi în Arad nu mai șochează pe nimeni, aceasta fiind văzută în repetate rânduri pe mal, trecând trecerea pentru pietoni de la Tribunal sau în parc. Însă făcând echilibristică pe zidul de beton de pe mal, cel puțin din ce cunoaștem noi, nu a mai fost văzută.

  Animalul simpatic se plimbă tacticos pe zidul de beton, coboară către Mureșel, urcă înapoi cu ușurință pe zid, după care coboară pe partea cealaltă de mal și se odihnește în iarbă. Trecătorii nu sunt speriați de prezența ei, și nici câinii care sunt plimbați în lesă nu par să fie deranjați de vulpe.

  Videoul l-am primit de la un cititor căruia îi mulțumim pentru prezența de spirit.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.