Update Mascații în acțiune în cartierul Micălaca! (Video)

  de Mihai Todoca | 9 martie 2021, 10:09 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Nimeni, din întregul IPJ Arad, nu știe nimic despre descinderile care au avut loc ieri în cartierul Micălaca, strada Prutului colț cu Lipovei, în jurul orei 16. De atunci și până acum când ne-am decis să publicăm filmul cu mascații în plină acțiune, niciun „omuleț” nu poate (sau nu vrea…) să ne „vândă” pontul. Ce căutau mascații ieri – așa cum se poate vedea în filmulețul primit de la unul dintre cititorii noștri fideli- în Micălaca? Pe cine? De ce?

  Spre exasperarea noastră, de la majoritatea șefilor din IPJ Arad cu care am discutat, neoficial, am primit răspunsul: „Nu e de la noi. Nu știu nimic”.

  În concluzie, nici noi nu știm, dar suntem consecvenți să publicăm ceea ce avem, mai ales că mascații sunt cu armele în văzul lumii și își văd de treburile lor.

  Dar timpul curge și…  le va aduce la lumină pe toate.

  În limita și pe baza informațiilor pe care le vom obține pe parcurs, vă vom ține la curent.

  UPDATE: Din ceea ce am reușit să mai aflăm se pare ca acțiunea le aparține celor de la IGP.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.