sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cine sunt inculpații procurorilor DIICOT, responsabili de saloanele de masaj erotic, propuși pentru arestare, dar care au scăpat de arestul Poliției. Stabilimentele rămân închise

  de Special Arad | 27 mai 2023, 11:48 AM | Dezvăluiri | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  DIICOT Timișoara a descins joi dimineața la două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu. Procurorii spun că 11 persoane de sex feminin, angajate ale saloanelor, au practicat prostituția contra unor sume de bani, totul desfășurându-se în cele două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu. Mai mult de atât, clienților le erau distribuite droguri, cu acordul lor.

  Au fost efectuate 13 percheziții pe raza județelor Arad și Timiş.

  În cauză s-a reținut că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente.

  Doi dintre responsabilii de la saloanele de masaj erotic, în arest la domiciliu

  Ieri, procurorii DIICOT au propus ca persoanele implicate în acest dosar să fie arestate preventiv pentru 30 de zile. Însă, judecătorii de la Tribunalul Timiș nu au fost de acord. Iată ce au stabilit:

  • (…) respingerea propunerii de arestare preventivă a inculpaţilor KOVACI SEBASTIAN CIPRIAN, COSTE COSMINA, KOVACI MARIUS COSMIN şi ŞIMON SANDRA GEORGIANA.
  • arest la domiciliu faţă de inculpatul KOVACI SEBASTIAN CIPRIAN, şi KOVACI MARIUS COSMIN, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 27.05.2023 până la data de 25.06.2023, inclusiv.
  • Inculpatul KOVACI SEBASTIAN CIPRIAN nu are voie să comunice cu ceilalți suspecți, inculpați, martori audiați în cauză sau cu membrii de familie ai acestora ( excepţie inculpatei COSTE COSMINA).
  • Inculpatul KOVACI MARIUS COSMIN nu are voie să comunice cu ceilalți suspecți, inculpați, martori audiați în cauză sau cu membrii de familie ai acestora ( excepţie inculpatei ŞIMON SANDRA GEORGIANA).
  • Faţă de inculpatele COSTE COSMINA şi ŞIMON SANDRA GEORGIANA, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 27.05.2023 şi până în data de 25.07.2024 inclusiv.

  Saloanele de masaj erotic rămân închise

  Tribunalul Timiș a dispus luarea măsurii preventive a interzicerii unor operaţiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvența persoanei juridice şi interzicerea desfăşurării activităţilor de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracţiunea (activităţi de întreţinere corporală (masaj), baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor), faţă de inculpaţii persoane juridice:

  1.SEBASTIAN LOREDANA SRL –  reprezentată prin asociat–administrator Căruntu Petronela Loredana;

  2.INTIMATE CENTER SRL – reprezentată legal prin asociat-administrator Pera Cristina Claudia prin practician în insolvenţă Bantaş Romana Diana.

  3.SECRET LOVE XXX SRL – asociaţi: Cobzariu Ionela şi Şimon Sandra Georgiana (şi administrator), prin practician în insolvenţă Anamaria Precup, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.05.2023 până la data de 25.06.2023 inclusiv.

  MASAJ

  Citește și: Video | Percheziții ale DIICOT Timișoara la două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu unde se practica prostituția, iar clienții erau drogați

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.