joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Video | Percheziții ale DIICOT Timișoara la două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu unde se practica prostituția, iar clienții erau drogați

  de Ioana Costaș | 25 mai 2023, 8:40 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Captură video IPJ Timișoara)

  DIICOT Timișoara a descins joi dimineața la două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu. Procurorii spun că 11 persoane de sex feminin, angajate ale saloanelor, au practicat prostituția contra unor sume de bani, totul desfășurându-se în cele două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu. Mai mult de atât, clienților le erau distribuite droguri, cu acordul lor.

  13 percheziții sunt efectuate, în total, în această dimineață pe raza județelor Arad și Timiş. Acestea vizează destructurarea a două grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, care au acționat în zona de vest a României.

  perchezitii salon

  În cauză s-a reținut că, în perioada iunie 2021 – mai 2023, sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin. Activitatea a fost desfășurată în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde au fost distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, clienţilor celor două stabilimente.

  La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara urmează a fi conduse 21 de persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

  Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO Timișoara, BCCO Alba, SCCO Sibiu, SCCO Hunedoara, BCCO Cluj şi BCCO Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş.

  Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT și Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

  Citește și: Joia neagră pentru traficanții de droguri și persoane. Peste 300 de mandate de aducere și percheziții domiciliare, puse în aplicare de DIICOT

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.