joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Marius Sulincean : PSD Arad insistă ca activitatea CJA să se deruleze doar în parametri legali

  de - | 3 august 2020, 5:28 PM | Comunicate contra cost

  0

  PSD Arad militează pentru transparența publică a actului administrativ, totul într-un context procedural legal, aspecte care nu sunt pe gustul conducerii liberale a CJA, după cum atestă și raportul Curții de Conturi privind achizițiile pe timpul pandemiei COVID, spune consilierul județean PSD Arad Marius Sulincean.

   

  „Din capul locului, echipa de consilieri social-democrați și-a pus întrebarea ce are de ascuns Iustin Cionca, de vreme ce a modificat formatul ședinței într-unul online, încercând să minimalizeze orice tip de dezbatere pe fondul raportului Curții de Conturi, care vorbește despre abuzuri și ilegalități.

  Noi am luat act de conținutul acestui raport și vom sesiza autoritățile competente, având în vedere că liberalii se străduie să ascundă din nou propria mizerie sub preș.

  Tot în spiritul principiilor noastre de a valida prin vot doar hotărâri de Consiliu care sunt total legale și mai ales complete și acoperite de acte, am votat astăzi, după ce am verficat întrunirea condițiilor, transferul unui teren intravilan  din domeniul public al comunei Târnova, în domeniul public al județului Arad, acesta reprezentând în fapt amplasamentul drumului județean DJ 709A pe o lungime de 270 m”, afirmă consilierul județean PSD Arad Marius Sulincean.

  Biroul de Presă al PSD Arad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.