sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Marius Sulincean, consilier județean PSD Arad

  de Special Arad | 4 septembrie 2017, 11:39 AM | Undeva

  0

  Liderul consilierilor judeţeni PSD şi ALDE, Marius Sulincean, se arată revoltat de ambiţiile deplasate ale primarului liberal al comunei Tîrnova, Florin Farcaşiu. Edilul a solicitat ca drumul Măderat-Agrişu Mare-Arăneag să treacă din administrarea Consiliului Judeţean Arad în cea a Primăriei Tîrnova, deşi străzile din această comună sunt asfaltate într-un procent foarte mic.

  „Ceea ce se petrece la Tîrnova este halucinant. Primarul liberal Florin Farcaşiu este repetent la capitolul asfaltării străzilor din comuna pe care o conduce. Cu toate acestea, solicită Consiliului Judeţean Arad să îi predea drumul Măderat-Agrişu Mare-Arăneag. A aruncat în spaţiul public informaţia cum că poate întocmi un proiect pentru a-l reabilita, însă sunt greu de crezut spusele unui primar care a asfaltat doar o treime din străzile comunei pe care o administrează. Deşi este primar de o bună bucată de vreme, Florin Farcaşiu dă dovadă de amatorism. Nu poţi solicita să primeşti un drum care trece şi pe terenul altei administraţii, în cazul de faţă cea din oraşul Pâncota. Nu poţi obţine finanţare de la nicio instituţie, tu ca administraţie din Tîrnova, pentru un drum pe care nu îl administrezi în totalitate. PSD consideră că acest drum trebuie să rămână în administrarea Consiliului Judeţean Arad, instituţie care are obligaţia să-l reabiliteze. Atât timp cât Consiliul este condus de Iustin Cionca, cel mai slab preşedinte de CJA din istorie, şi de Sergiu Bîlcea care se scaldă în aceleaşi ape – cred că vom mai asista la asemenea încercări de a scăpa de responsabilitate şi de a arunca vina în curtea unor primării din judeţ”, a declarat Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.