Update Marius Copil, susținut la Wimbledon de un fost important jucător al echipei UTA! (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 22 June 2016, 4:23 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Unul dintre cei mai buni jucători de tenis de câmp ai României, arădeanul Marius Copil (174 ATP), se află la Londra acolo unde joacă chiar în aceste momente în al doilea tur al calificărilor pentru turneul de Mare Șlem de la Wimbledon.

  După ce ieri l-a învins în două seturi pe chinezul Wu D. (6-1, 6-2), în aceste momente Marius joacă împotriva francezului De Scheeper (139 ATP).

  Marius nu este chiar singur la Londra. El este susținut din tribune de către un fost important jucător al echipei UTA din anii 90, Lucian Dronca. Pentru cei care nu și-l mai aduc aminte pe „Lucică”, trebuie să spunem că s-a făcut remarcat mai ales în meciul UTA – Steaua, scor 1-0, atunci când l-a marcat pe Ilie Dumitrescu. Dronca a evoluat în acea echipă care făcea senzație pe prima scenă în toamna anului 1993, alături de Marcel Coraș, Sinescu, Gaica, Grad, Stupar, Szell, Radu George, Țucudean, Mutică, Nicolae Mitu sau Adrian Ungur.

  Dronca a plecat apoi împreună cu Dumitru „Bebe” Mitu în Croația, la Osijek, evoluând apoi în cupele europene sub culorile formației Birkirkara, din Malta. Dronca a părăsit Malta și a plecat pentru trei ani tocmai în exoticul campionat din Singapore, de unde a revenit în Malta.

  dronca 1

  Acum, Lucian Dronca locuiește la Londra împreună cu soția sa Carina și fiul Ra-Maar, unde este… instructor de tenis de câmp, iar fiul său practică acest frumos sport. După ce a renunțat la activitatea fotbalistică, Lucică a locuit o perioadă în Tenerife.

  Marius Copil conduce cu 1-0 la seturi, câștigând cu 7-5 după o dispută pe care a început-o cu break, apoi și-a pierdut de două ori serviciul, dar a revenit de la 2-4 și a câștigat setul!

  dronca 3

  UPDATE

  Marius servește pentru meci! Are 5-3 și serviciul!

  De Scheeper a reușit un nou break și acum Marius conduce cu scorul de 5-4 în setul al doilea.

  Marius și-a adjudecat și al doilea set cu scorul de 6-4 și va juca în turul al treilea al calificărilor turneului de la Wimbledon!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.