Marius Copil, nominalizat să joace doar la dublu în duelul cu Thailanda din Cupa Davis

  de Dan Lazăr | 2 February 2023, 2:12 PM | Sport

  0

  S-au tras la sorți meciurile din întâlnirea Thailanda – România din play-off-ul Grupei 1 Mondiale a Cupei Davis by Rakuten, arădeanul Marius Copil figurând doar pentru disputa de dublu.

  Joi, 2 februarie 2023, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul întâlnirii dintre echipele masculine de tenis ale Thailandei și României, din play off-ul Grupei 1 Mondiale Davis Cup by Rakuten.

  Iată ordinea partidelor:

  Vineri, 3 februarie: Yuttana Charoenphon vs. Nicholas David Ionel

  Kasidit Samrej vs. Filip Cristian Jianu

  Sâmbătă, 4 februarie: Pruchya Isaro/Thantub Suksumrarn vs. Marius Copil/Victor Vlad Cornea

  Kasidit Samrej vs. Nicholas David Ionel

  Yuttana Charoenphon vs. Filip Cristian Jianu

  Partida va avea loc, în perioada 3-4 februarie 2023, în orașul Nonthaburi, care are o populație de 1.276.745 de locuitori și va fi găzduită de The Lawn Tennis Association of Thailand, o arenă cu o capacitate de 1.500 de locuri.

  Pentru acest meci, căpitanul nejucător Gabriel Trifu și antrenorul Andrei Mlendea au convocat următorii jucători: Marius Copil, Victor Vlad Cornea, Nicholas David Ionel, Filip Jianu și Cezar Crețu. Echipa este însoțită de Dan Cristea, care se ocupă de pregătirea fizică și de fizioterapeutul Dragoș Rusu.

  Echipa care va câștiga această dispută va juca în luna septembrie 2023 în Grupa Mondială I.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.