Marius Copil a fost învins de Gael Monfils în turul al doilea de la US Open

  de Lucian Dănilă | 30 august 2019, 3:12 AM | Sport

  0

  Aventura arădeanului Marius Copil la US Open a luat sfârșit. Cel mai bine clasat tenisman din România, locul 93 ATP, a pierdut în trei seturi în fașa carismaticului sportiv francez, Gael Monfils.

  Jocul nu a avut deloc parte de suspans. Francezul a dominat de la un capăt la celălalt și a profitat din plin de repetatele greșeli ale lui Marius.

  Scorul a fost 6-3, 6-2, 6-2, iar cei doi sportivi s-au îmbrățișat prietenește la final, imediat după ce Gael a câștigat mingea de meci cu o execuție tipică numai lui: smash din piruetă, după ce Marius a trimis o „lumânare” chiar lângă fileu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.