sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Copil a coborât la nivelul turneelor ITF. Arădeanul evoluează la o competiție cu premii de 25.000 de dolari din Bacău

  de Dan Lazăr | 27 iulie 2023, 9:33 AM | Sport | Știri Arad

  1

  Tenismenii români Filip Jianu, al doilea favorit, şi Marius Copil, favoritul 3, s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Bacău, Trofeul Dedeman & Simba Invest, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari plus ospitalitate.

  Jianu a trecut de canadianul de origine română Răzvan Baianţ cu 6-3, 6-0, iar arădeanul Marius Copil l-a învins pe francezul William Jucha, fără clasament mondial, în două seturi, cu 6-2, 6-4.

  Jianu va juca în turul secund contra argentinianului Lorenzo Joaquin Rodriguez, în timp ce Copil va primi replica lui Bogdan Pavel, jucător alături de care evoluează pe tabloul de dublu.

  În optimi la ITF Bacău s-au mai calificat Radu Mihai Papoe, Mihai Alexandru Coman, Ioan Alexandru Chiriţă, Valentin Vanţă şi Dan Alexandru Tomescu.

  Copil se află pe locul 372 ATP, cea mai bună clasare a să fiind 56. Recent, arădeanul care va împlini în septembrie 33 de ani a participat la challengerul de la Iași, unde a cedat în primul tur al calificărilor la simplu, iar la dublu a disputat semifinala.

  Citește și: În căutarea „zăpezilor de altădată”, Marius Copil a obținut un prim succes la un challenger în Mexic

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.