joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius a murit la 22 de ani într-un groaznic accident! Se întorcea de la o petrecere (FOTO)

  de Special Arad | 24 aprilie 2017, 11:10 AM | Regional

  0

  Tragedie pentru fotbalul din județul Sălaj, după un accident produs ieri dimineaţă, la Jibou, cu o maşină în care se aflau trei persoane. Marius Chechedi juca fotbal la gruparea CS Crasna, ocupanta locului 6 în Liga a IV-a Sălaj.

  După o noapte de petrecere, Marius Chechedi (22 ani) a încetat din viaţă după ce automobilul în care se afla a intrat într-un tir ce staţiona pe marginea drumului, scrie Sportul sălăjean.

  Marius Chechedi, jucătorul echipei CS Crasna, împrumutat alături de fratele său Ionuţ la acest club de la Rapid Jibou, a petrecut ieri noapte după ce sâmbătă a fost prezent la Zalău pentru a-şi urmări un alt frate, portar în meciul dintre Dia Gurad II şi Stelya Brădet. La finalul jocului, cu toţii au mers la un bar din oraş pentru a sărbători, iar spre seară, Marius şi mai mulţi prieteni s-au dus într-un club din localitatea Chechiş.

  După distracție, jucătorul de la CS Crasna a plecat cu încă doi tineri, este vorba despre Ionuţ Temeş şi Szekely Zoltan, spre Jibou. Până să ajungă acasă, cei trei au dat o tură cu maşina şi prin Someş Odorhei, acolo unde ar fi jucat biliard la un club. Spre orele dimineţii au ajuns în cele din urmă la Jibou, iar la o staţie de benzină ar fi fost implicaţi şi într-un mic incident cu angajaţii respectivei firme. Obosiţi din toate punctele de vedere, au plecat apoi spre casă şi au decis să staţioneze pentru prima dată la Ionuţ, care locuia în apropierea Gării.

  Din păcate, drumul lor s-a oprit brusc. Astfel, undeva în jurul orei 5:30, autoturism în care se aflau tinerii, un Volkwagen Passat argintiu înmatriculat în Sălaj, a intrat într-un TIR staţionat pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât Marius Chechedi a murit pe loc, iar maşina a fost distrusă aproape în totalitate, scrie Sportul sălăjean.

  Potrivit unor surse, fotbalistul decedat s-ar fi aflat la volanul maşinii, în timp ce altele arată că şofer ar fi fost Szekely Zoltan. Cert este faptul că şi Zoly a rămas încarcerat şi a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, plăgi la nivelul feţei, fiind internat de urgenţă în spital. Al treilea pasager, Ionuţ Temeş, s-a speriat şi a părăsit locul accidentului.

  Colegii de echipă de la CS Crasna se află în şoc. În acest sens, cei de la AJF Sălaj au luat decizia ca jocul dintre CS Barcău Nuşfalău şi CS Crasna, programat duminică după-amiază, să fie amânat, în timp ce la celelalte partide din Liga a 4-a se va ţine un moment de reculegere în memoria fotbalistului care în luna ianuarie împlinea 23 de ani, scrie sportulsalajean.ro.

  chechedi 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.