luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marian Godină a rămas fără permis de conducere! Viteză uriașă în localitate

  de - | 21 decembrie 2018, 9:32 AM | Naţional

  0

  Polițistul Marian Godină a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins gonind cu 113 km/h în localitate. Cel mai cunoscut polițist din România a fost prins încălcând regulile de circulație. Deși – de obicei – el era cel care le oferea sfaturi și lecții oamenilor, Marian Godină a primit la rândul său o lecție de la foștii săi colegi.

  „Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă”, a scris polițistul Marian Godină pe blogul său.

  Marian Godină este pieton, după ce a încălcat regulile de circulație și a rămas fără permis de conducere. Polițistul se afla în mașină cu logodnica în momentul în care a fost tras pe dreapta de către polițiștii de la circulație. Godină a povestit totul pe blogul său personal, articol intitulat… Karma:

  „Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile.

  M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit.

  -Bănuiesc că nu ca să vedeți ce fac. Radar?

  -Da.

  -Las permisul aici sau plec cu tot cu el?

  – Ați avut 113 km/h și suntem în localitate.

  Deja calculam dacă apuc să plec în concediu cu permis sau pieton. I-am dat actele polițistului, iar acesta mi-a spus că-i pare rău că mă cunoaște așa. Rău îmi părea și mie…și după haine, și după permis. Între noi fie vorba, cred că Georgiana se cam bucura.

  Deși știam că nu am voie, am coborât din mașină, m-am dus la polițistul care scria deja procesul-verbal și l-am întrebat dacă pot plăti amenda pe loc să nu mai umblu apoi. Mi-a zis că se poate. Știam foarte bine că amenda era 652,5 lei.

  M-am căutat în buzunare, am întors portofelul pe dos și am numărat 603 lei. Erau toți. Am stat, m-am gândit…apoi, cu inima cât un purice și cu un orgoliu și mai mic, m-am dus înapoi la mașina mea și am bătut timorat în geam:

  -Georgiana…

  -Da!

  -Ai 50 de lei pân’ la salariu?”, mai adaugă Marian Godină pe blog.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.