Marea Polă a Anului: Ce ar fi bine să NU se întâmple în anul care e pe vine?

  de E. Nola | 27 decembrie 2019, 11:55 AM | Pola Zilei | Topic special

  0

  O luăm pe invers, având în vedere sezonul.

  Unul al alimentației bogate, urmate de lichide multe și de diferite feluri și tării pentru digestia bună și reconfortantă.

  Pornind de la toate acestea, ne-am gândit să vă întrebăm, stimați cititori ai noștri, mult mai rezistenți decât ai lor, la ce vă așteptați mai puțin în anul care vine.

  De obicei se întreabă pe invers, noi însă, fiind mai deosebiți și dați naibii și ținând cont și de faptul că pe aici, pe la noi, de o vreme încoace lucrurile se întâmpla exact invers decât ar fi normal, am optat pentru o întrebare normală în aceste condiții.

  Sondaj: Ce ar fi bine să nu se întâmple în anul care e pe vine?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.