„Mare grijă! Arad-Oradea îi sticlă!”. Două mașini s-au răsturnat, mai multe mașini sunt „pe avarii”

  de Special Arad | 11 January 2022, 10:53 AM | Regional | Știri Arad

  0

  Captură video (foto: Dorin Larisa Heredea / Info Trafic Arad - Oficial, Facebook)

  O filmare scurtă de acum o oră este cea mai populară postare în grupul de Facebook „Info Trafic Arad – Oficial”. Este vorba, de fapt, de o atenționare pentru șoferii care au drum spre Oradea: „Mare grijă! Arad – Oradea îi sticlă!”.

  În videoclipul postat se observă în primul rând faptul că drumul național 79 (DN79) este complet înghețat, dar și faptul că un microbuz este răsturnat în șanț, cel care a filmat precizând că aceasta este a doua mașină ieșită din decor.

  De asemenea, mai multe mașini s-au oprit, cu avariile pornite, pe marginea drumului.

  masina rasturnata Arad Oradea
  Captură video (Dorin Larisa Heredea / Info Trafic Arad – Oficial, Facebook)

  Videoclipul poate fi văzut (doar de către membrii grupului) aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.