duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marcel Iureș a acționat în instanță trupa Holograf pentru o colaborare de 24 de secunde

  de - | 16 septembrie 2015, 8:06 PM | Monden

  0

  Actorul Marcel Iureş (64 de ani) a acţionat în instanţă casa de producţie Holograf Productions SRL, fiind nemulţumit de banii primiţi în urma unei colaborări avute în urmă cu 12 ani, când artistul a apărut într-unul dintre videoclipurile trupei preţ de 24 de secunde, scrie „Click!“. Cererea de chemare la judecată a fost înregistrată la sfârşitul lunii iulie, la Tribunalul Bucureşti, şi are ca obiect drepturi de autor şi drepturi conexe, iar până acum nu a fost stabilit un prim termen pentru proces.

  „Probabil că nu s-a respectat contractul, o să vorbesc cu avocaţii mei. Am avut o singură colaborare în urmă cu foarte mult timp. La un moment dat am primit o sumă din drepturi conexe, însă nu-mi mai amintesc cât. Vă pot spune doar că în Occident există un sistem bine pus la punct, unde se emit hârtii, aici însă nu se prea întâmplă“, a declarat, pentru „Click!“, Marcel Iureş.

  Dan Bittman, solistul formaţiei Holograf, s-a arătat surprins de această acţiune: „Serios? Ne-a dat domnul Iureş în judecată? Nu cred. Probabil ştie mai multe Edi Petroşel, pentru că el se ocupă de partea aceasta juridică.“

  Marcel Iureş apare la sfârşitul videoclipul piesei „Fără ea“, timp de 24 de secunde, în care recită următoarele versuri: „Într-o zi m-a întrebat inima/ Suflete, de ce-a plecat şi n-a mai venit?/ Câte zile vor mai fi, câte zile voi trăi ştiu/ Ştiu că n-o să mai iubesc până n-o s-o găsesc/ Aşa i-am spus“. Melodia face parte şi din coloana sonoră a filmului „Orient Express“, semnat de regretatul regizor Sergiu Nicolaescu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.