Mansardarea Tribunalului din Arad, aproape de final. Instituția are de acum și lift

  de Special Arad | 26 martie 2018, 9:48 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  După cum se cunoaşte, Tribunalul Arad a fost inclus în Programul naţional de consolidare a infrastructurii instanţelor de judecată aflate în municipiile reşedinţă de judeţ, încheiat între Ministerul de Justiţie şi Ministerul Dezvoltării Regionale si Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A, fiind aprobata în acest sens investiţia de „Mansardare si reabilitare termică pod Tribunalul Arad”.

  În prezent, investiția se află în stadiul de derulare a lucrărilor prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A, fiind aproape de final.

  Întrucât aceste lucrări de modernizare şi reabilitare prevăd desfiinţarea rampei de acces pentru persoanele cu handicap şi construirea unui lift exterior, pentru a facilita accesul în incinta instituţiei, rugăm persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora, să se adreseze personalului aflat la intrarea în instanţă, deoarece Tribunalul Arad a achiziţionat un elevator pentru persoane cu dizabilităţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.