sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Manifestație de sprijin pentru Putin, în Serbia, sâmbătă dimineața

  de Special Arad | 5 martie 2022, 4:54 PM | Internaţional

  2

  Mii de sârbi fluturând steaguri rusești și purtând poze cu președintele Vladimir Putin au mărșăluit vineri, 4 martie, prin Belgrad până la ambasada Rusiei, într-o manifestație rară de sprijin public pentru Moscova după invazia Ucrainei, relatează Reuters.
  Aproximativ 4.000 de persoane s-au adunat vineri în fața unei statui a țarului rus Nicolae al II-lea din centrul Belgradului, unde au cântat imnuri rusești și sârbe și au salutat cele două țări ca națiuni surori.

  „Este vorba despre salvarea omenirii. Aceasta este o luptă între bine și rău și știm, slavă Domnului, că mama Rusia va învinge”, a declarat un bărbat în vârstă, fluturând un steag rusesc. Și un tânăr care purta o șapcă inscripționată cu o stea roșie a spus că a venit să participe la marș pentru că spijină toate acțiunile Moscovei. „Acesta este singurul lucru corect care trebuie făcut”, a spus el.
  La manifestație au participat și membri locali ai clubului de motociclism „Lupii de noapte” din Rusia, despre care se știe că au legături strânse cu Vladimir Putin și o istorie de lupte în Ucraina de partea separatiștilor pro-ruși în timpul crizei din Crimeea din 2014 și al conflictului din regiunea Donbas.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Tuturor „Patrioților, Spiritelor … și altor „intelectuali” frustrați, proputin:
   Pe ăștia de au ieșit în stradă la Belgrad, chiar dacă s-au spetit să se adune, tot în minoritate sunt. Nu au fost bătuți cu bastoanele și nu au fost arestați. Oare de ce?
   Însă Idolul pentru care au ieșit în stradă, a dat ordin să fie arestat și pedepsit amarnic oricine îndrăznește să critice Rusia și pe El, marele conducător știetot, … au închis „gura” tuturor jurnaliștilor interni, neutrii (ce nu s-au lăsat cumpărați de El) cu impunerea unei cenzuri draconice https://specialarad.ro/putin-a-semnat-legea-cenzurii-lista-posturilor-occidentale-interzise-in-rusia/ … iar armata de proști în uniforme a Miliției(geamănă celei de aici … ce bate cu bulanul, la ordin, pe oricine) au arestat o bătrânică de peste 80 de ani, care a ieșit în stradă să condamne invazia putinească a Ucrainei. https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-2628469/Video-Elderly-woman-arrested-anti-war-protest-St-Petersburg.html
   .
   Și un îndemn sincer, în interesul vostru … mă oameni buni, emigrați în țara lui Putin, că vă face dictatorul VIP-uri și trăiți restul vieții, ca belferii. Ce rost are să vă măcinați sănătatea, cu spumele frustrației în colțul guri, dejectând tot felul de aiureli pe aici, pe la noi. Drum bun și cale bătută, cine vă prinde să vă … pupe pe gură, stalinește.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.