vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

    de Special Arad | 28 decembrie 2016, 5:18 PM | Știri Arad | Urmăriți

    1

    Știri Arad. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

    Mandatul a fost emis la data de 23 decembrie, de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Arad, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 1.042 zile cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

    Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Barbatul a fost DEPUS in Penitenciarul Arad???
      Depus ca si depozit in Penitenciarul Arad?
      Asta e ce am gasit eu in DEX.

      DEPÚNE1, depún, vb. III. 1. Tranz. A lăsa un obiect din mână, punându-l undeva. ◊ Expr. A depune bani (la o instituție bancară) = a lăsa o sumă de bani (în păstrare la o instituție bancară). A depune mandatul = a renunța la o însărcinare încredințată, invocând drept motivare imposibilitatea de a continua îndeplinirea ei. A depune un act (sau o cerere, un memoriu etc.) = a înainta, a preda forului competent un act (sau o cerere, un memoriu etc.) A depune muncă (sau efort, osteneală etc.) = a munci, a se strădui. (Rar) A depune un examen = a da un examen. A depune jurământ(ul) = a) (despre o parte în litigiu sau despre un martor) a se angaja să spună tot adevărul în legătură cu faptele unui proces; b) (despre demnitari, magistrați, militari) a se angaja solemn să-și îndeplinească îndatoririle cu respectarea legilor țării. A depune mărturie = (despre un martor) a face declarații în fața unui organ de jurisdicție sau de urmărire penală în legătură cu faptele unui proces. 2. Tranz. (Despre animale care se înmulțesc prin ouă) A elimina ouăle (la loc potrivit). 3. Refl. (Despre substanțe solide aflate în stare de suspensie sau dizolvate într-un lichid) A se așeza la fund, formând sedimente; a se sedimenta. [Perf. s. depusei, part. depus] – Din lat. deponere (cu sensurile fr. déposer).

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    9 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.