Mâncare gratuită la Port Arthur! Toți gurmanzii sunt așteptați la fasole cu ciolan

  de Andreea Daniela B. | 2 septembrie 2020, 11:03 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook, Ceaunul Prieteniei)

  Trăim vremuri ceva mai complicate, mai ales din cauza pandemiei. Pentru că majoritatea persoanelor au avut de suferit în această perioadă, câțiva pasionați ai gătitului s-au mobilizat din nou și vor oferi mâncare gratuită în Port Arthur pentru absolut toată lumea.

  Evenimentul va alea loc mâine, 3 septembrie, când Portul Arthur se va transforma într-o bucătărie uriașă unde se va găti se această dată fasoole cu ciolan: „Vă anunţăm, cu bucurie, că începând de astăzi grupul nostru de pasionați ai gătitului și a faptelor bune s-a constituit oficial în Asociația Gătim împreună pentru o lume mai bună.
  Pentru a marca acest moment important pentru noi, invităm toţi prietenii şi colaboratorii din ultimii ani, să deguste o fasole cu ciolan gătită de maestrul bucătar Sima, la Port Arthur, joi, 3 Septembrie de la ora 17:00. Din cauza condițiilor actuale servirea se va face la pachet. Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

  Așadar, toți cei care doresc să aibă parte de o masă caldă gratuită și oferită din suflet sunt așteptați să ia parte la evenimentul de mâine seară și să lase grijile deoparte măcar pentru câteva ore.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.