Mănăilă este noul antrenor al Ineului! Ciubăncan a plecat odată cu Roli Szabo

  de Lucian Dănilă | 15 mai 2014, 10:02 AM | Sport

  0

  Dan Mănăilă este noul antrenor al formației CS Ineu. La gruparea ineuană se pare că lucrurile nu se mai așează. Schimbările au început în urmă cu două săptămâni, atunci când Adi Abrudean a fost demis din funcția de „principal”. Au urmat Sculici – care nu a fost instalat oficial – și Ciubăncan, dar ultimul a renunțat după ce președintele grupării, Roli Szabo, a demisionat.

  Acum, ineuanii au ales să meargă pe mâna lui Mănăilă, un antrenor care a și fost prin preajma echipei în ultimele săptămâni, asistând în calitate de spectator la meciul de la Pâncota. Fost antrenor la UTA, la Internațional Pitești, FC Bihor sau Liberty Salonta, Mănăilă era liber de contract după ce s-a despărțit de formația maghiară Putnok.

  „Noul antrenor al CS Ineu e Dan Mănăilă, astăzi a făcut și primul antrenament. A semnat pe o perioadă foarte lungă, sperăm să ne scoată din impasul în care am intrat de multe etape”, spun cei din conducerea CS Ineu într-un comunicat remis ieri seară.

  Roland Szabo, președintele Consiliului Director al clubului, a demisionat ieri, iar odată cu el au părăsit clubul și Adrian Palade, marius Ciubăncan și Cristi Sculici.

  Mănăilă are parte de un debut foarte dificil, CS Ineu urmând să întâlnească sâmbătă, pe teren propriu, liderul seriei a 5-a din Liga 3, Șoimii Pâncota. Formația ineaună nu a mai câștigat niciun meci de opt etape!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.