Managerul spitalului, Florina Ionescu, în funcție încă cel puțin șase luni până la organizarea concursului

  de Mihai Todoca | 8 March 2022, 6:53 PM | Administraţie

  0

  De mâine, 9 martie, se ridică toate restricțiile care au fost aplicate de la începutul pandemiei și până în prezent. Printre lucrurile care vor reveni la normal este și ocuparea funcțiilor de director al instituțiilor. Acum ne vom referi la postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Un post care este ocupat în prezent de managerul Florina Ionescu, aceasta asigurând interimatul.

  Întrucât condițiile din pandemie nu permiteau organizarea de concursuri pentru ocuparea postului de manager, acesta a fost prelungit automat până în prezent.

  Ridicarea tuturor restricțiilor, aduce înapoi și organizarea concursurilor pentru a ocupa postul de manager.

  Totuși, până la organizarea unui concurs este cale lungă, iar postul de manager nu poate fi lăsat vacant. Astfel, azi președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a semnat dispoziția de prelungire a interimatului postului  de manager pentru o perioadă de șase luni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.