Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Tania Popa și Andreas Petrescu, la Teatrul de Vară! „Azi nu! Poate mâine!”

  de Special Arad | 2 iulie 2019, 6:16 PM | Cultură

  0

  Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Tania Popa și Andreas Petrescu aduc la Teatrul de Vară miercuri, 3 iulie, începând cu ora 20:00, o comedie sensibilă și amuzantă.

  „Azi nu! Poate mâine!” de Andreas Petrescu, în regia lui Vlad Stănescu, spune povestea a patru oameni prinși între plictiseală, blazare, înșelări, îndrăgostiri. Iată viața exact așa cum o simți și tu.

  „Azi nu! Poate mâine!” este un spectacol pe care îl vei iubi. La care ai să uiți de ceas, telefon și probleme, un spectacol la care râzi mult dar îți vor da și lacrimile din când în când.

  Biletele se găsesc de la ora 17, la sediul Centrului Cultural Judeţean (Str. George Barițiu, nr. 16), sau chiar înainte de începerea spectacolelor, la intrare, prețul unui bilet fiind 5 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.