„Mai trec sau nu pe la camera 4 ca să pot plăti la camera 10?”

  de Special Arad | 3 iulie 2014, 1:55 PM | Știri Arad | Video

  0

  Mai multe persoane care se aflau ieri la camera 10, Agenția Națională de Administrare Fiscală Arad, și care vroiau să își plătească dările la stat, au fost induse în eroare de funcționarele publice. „Nu puteți plăti că nu aveți foaia de vărsământ de la camera 4”,  cu aceste cuvinte au fost întâmpinați contribuabilii. Pe nici o ușă din cadrul Agenției nu scrie că omul trebuie să treacă, inițial, pe la camera 4.

  Purtătorul de cuvânt al DGFP Arad, Călin Arusti, a declarat ca această măsură se ia doar în cazul în care sunt multe persoane care așteaptă la camera 10 și astfel se simplifică procedurile de încasare a banilor.

  Ieri, dacă au fost 10 persoane care așteptau cu numărul de ordine în fața camerei 10… ; era ora 15.30 când am filmat…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.