sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mulți preoți din Arhiepiscopia Aradului au împărțit mâncare, ceai cald, apă și dulciuri celor care stăteau la coadă în PTF Nădlac 2

  de Special Arad | 19 decembrie 2021, 9:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Glasul Cetății)

  Înarmați cu răbdare, dragoste, pachete cu mâncare, ceai cald, apă și dulciuri, mai mulți preoți din Arhiepiscopia Aradului, împreună cu Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, au mers printre mașinile din coloana care se întindea pe câțiva kilometri în Vama Nădlac II și le-au dus celor care așteptau un strop de speranță.

  „Văzând la știri ce se întâmplă în Vama Nădlac, că o mulțime de români și străini așteaptă la cozi de kilometri pentru a intra în țară, ne-am gândit că ar fi bine să venim în întâmpinarea lor cu ceai cald, apă, alimente și bineînțeles, dulciuri pentru copii. Prin această lucrare a Arhiepiscopiei Aradului, ne-am dorit să îi ajutăm să treacă mai ușor peste orele de așteptare, să ajungă acasă cu bine la familiile lor și să petreacă în liniște de sărbători. Să le dea Dumnezeu răbdare și multă sănătate! În aceste momente ei aveau mai multă nevoie de noi, iar noi am venit să le spunem în felul nostru că suntem alături de ei.

  La fel cum Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a făcut gesturi filantropice la punctele vamale de la Timiș, așa și noi, Arhiepiscopia Aradului, în comuniune și conlucrare săvârșim aceste acțiuni de ajutorare a celor care au trebuință”, a spus Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Aradului.

  sursa: glasulcetății.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.