luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mulți asistați social și câțiva condamnați la muncă în folosul comunității, puși la curățenie. Au strâns 15 tone de deșeuri

  de Special Arad | 29 iunie 2021, 10:37 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Direcția Generală Poliția Locală Arad)

  Într-un interval de o lună, respectiv 26.05.2021-25.06.2021, sub supravegherea polițiștilor locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară, au fost salubrizate prin muncă în folosul comunității mai multe perimetre din municipiul Arad stabilite de Direcția Edilitară din cadrul Primăriei.

  Nouă beneficiari ai venitului minim garantat și șapte persoane condamnate cu executarea muncii în folosul comunității au intervenit în zonele: Balastieră Micălaca, Zona Industrială Vest, Gara Aradul Nou, Subcetate, Splaiul Mureș, str. Feleacului și străzile adiacente, str. Henri Coandă, Calea Victoriei, str. Moise Roșcuția, str. Ioan Fluieraș, cal. Bodrogului, str. Câmpul Liniștii, str. Cometei, colectând manual peste 1.500 de saci cu deșeuri, reprezentând 15,3 tone pregătite pentru ridicarea de pe domeniul public de către operatorul de salubritate.

  „Primăria Arad are în vedere creșterea numărului de persoane care prestează această activitate, atât prin sporirea numărului de beneficiari ai venitului minim garantat incluși în acest mecanism, cât și utilizarea pentru salubrizarea domeniului public a majorității persoanelor cărora instanța le aplică pedeapsa alternativă a muncii în folosul comunității”, transmit reprezentanții DGPLA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.