Mai multe străzi din Aradul Nou intră în lucru pentru modernizări

  de Special Arad | 6 April 2014, 12:36 PM | Administraţie

  0

  Primăria Municipiului Arad a anunțat că mai multe străzi din cartierul Aradul Nou, străzi pe care anul trecut au fost efectuate lucrări pentru extinderea rețelelor de canalizare, intră într-un program de modernizare. Autoritățile anunță că lucrările de asfaltare au început deja în zona Ogorului, unde strada Molidului a fost deja finalizată, strada Armoniei este în curs de asfaltare, iar strada pe strada Bagdazar urmează să înceapă lucrările.

  În același timp, Primăria anunță că lucrările de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă de pe strada Adam Muller Guttembrun sunt aproape de finalizare, ultimul tronson în lucru fiind cel dintre intersecțiile cu străzile Zimbrului și Ștefan cel Mare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.