vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe localități din Arad rămân fără curent săptămâna viitoare

  de Special Arad | 29 aprilie 2021, 8:33 PM | Știri Arad

  1

  Nici săptămâna viitoare nu scăpăm de întreruperile de curent și, conform unui comunicat transmis de E-Distribuție Banat, acestea urmează să aibă loc și săptămâna viitoare, la Pecica, Socodor, Lipova și nu numai.

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020. 

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul„.

  Următoarele întreruperi:

  Screenshot 20210429 192949 com.google.android.apps .docs .editors.docs edit 246098392808281

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.