sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mult de 60 de șoferi, sancționați pentru viteză excesivă

  de Special Arad | 15 iunie 2024, 3:59 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. În după-amiaza de vineri, 14 iunie a.c., între orele 15:00-19:00, sub coordonarea Serviciului Rutier, a fost desfășurată o acțiune pentru impunerea respectării vitezei legale.

  Aparatele radar au fost amplasate în municipiul Arad, localitățile Șiria, Șimand, Pecica, Lipova, Chișineu-Criș, Ineu, și Curtici, pe drumurile naționale și județene. Nu au fost constatate infracțiuni, dar au fost sancționați 116 participanți la trafic, cu amenzi în valoare de peste 10.700 de lei.

  Dintre aceștia, 65 au depășit viteza legală de deplasare. Au fost reținute 9 permise de conducere, și retrase 4 certificate de înmatriculare. Atragem atenția conducătorilor auto că viteza rămâne una din principalele cauze generatoare de accidente cu consecințe grave, astfel acțiunile pentru impunerea respectării acesteia vor continua pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână, atât în mediul urban cât și în zonele rurale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.