Mai bine mai târziu decât niciodată, CTP introduce linia 60 pe traseul Piața Romană – Mănăstirea Gai –  Concordiei

  de Special Arad | 8 decembrie 2019, 10:28 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Cerută de mai mulți arădeni încă de acum doi ani, linia de autobuz care va deservi traseul Piața Romană – Mănăstirea Gai –  Concordiei a fost în sfârșit introdusă de Compania de Transport Public Arad. În mai multe ocazii, întrebați fiind și de reprezentanți ai presei , dar și de arădeni, CTP explica lipsa acestei linii de autobuz din cauza personalului deficitar.

  Citește și: Ce-ți pasă ție, CTP? – Reloaded. Locuitorii din Gai și Poltura, ignorați de Compania de Transport Public. Ba mai mult, mințiți cu nerușinare?

  Nu găseau șoferi care să efectueze linia respectivă. Fără surle și trâmbițe, CTP a decis să pună un simplu comunicat pe site-ul lor, nediseminând informația și în presă :„CTP anunţă publicul călător că, începând cu data de 04.12.2019, se introduce linia 60 care va circula pe traseul Piața Romană – Mănăstirea Gai –  Concordiei.”

  Problema locuitorilor din Gai pare să fie rezolvată, dar având în vedere toată istoria acestei linii, ne permitem să rămânem rezervați cu privire la continuitatea acestui traseu.

  Programul poate fi consultat aici :

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.