duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Magistrații au respins contestația DNA. Fosta angajată a Primăriei Arad, Teodora Ciunta, rămâne în arest la domiciliu

  de Alin Olteanu | 15 februarie 2023, 5:29 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Fosta angajată la cabinetul primarului Gheorghe Falcă, Teodora Ciunta, femeia acuzată de procurori că a înşelat mai mulţi arădeni, promiţându-le locuri de muncă la stat contra unor sume de bani, a fost astăzi, din nou, în fața magistraților. Procurorii DNA au propus judecătorilor de la Curtea de Apel Timișoara ca fosta angajată a Primăriei Arad  să fie „trecută” în arest, nu în arest la domiciliu. Și, totuși, magistrații au rămas „fideli” primei decizii – din 7 ianuarie -pe care au stabilit-o: Teodroa Ciunta rămâne în arest la domiciliu. În data de 7 februarie, judecătorii Tribunalului Timiş au decis ca femeia să fie cercetată cu această măsură preventivă.

  Aici, detalii despre caz: Teodora Ciunta, ridicată de procurorii DNA

  Magistrații au făcut publică decizia lor pe portalul Curții de Apel Timișoara:

  „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara, împotriva încheierii penale nr. 11/DL din data de 07.02.2023 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr. 429/30/2023. Menţine încheierea atacată”.

  Imagine din 15.02.2023 la 17.12

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.