luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Magicianul Râlea și trupa Abracadabra au încântat copiii în Piața Avram Iancu de ziua lor | Foto

  de Raluca Medeleanu | 2 iunie 2018, 4:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Sute de copii, însoțiți de părinți, au umplut Piața Avram Iancu de Ziua Copilului pentru a-l vedea pe vestitul magician Marian Râlea, cel care încâtă generații și generații de copii de la începutul anilor 1990 până în prezent.

  Acompaniat de trupa Abracadabra, Marian Râlea le-a făcut cunoștință micuților, în stilul său caracteristic plin de umor și ironie, cu personaje îndrăgite din basmele românești pe care micuții din generația actuală se pare că nu le mai cunosc atât de bine.

  „Să nu vă mai aud că-mi ziceți de Elsa (n. red. – din animația Disney „Frozen”) și nu știți povestea «Caprei cu trei iezi»!”, le-a spus Magicianul copiilor adunați în jurul lui pe scenă, după care a început să îndrepte situația, interpretând într-un stil haios întreaga poveste.

  Glumițe, cântecele, haine colorate… tot ce îi amuză pe cei mici a adus la Arad Magicianul, iar părinții se pare că au fost încântați și ei, căci au cântat, voioși nevoie mare, alături de prichindei, melodiile cunoscute ale copilăriei, precum „Trei iezi cucuieți”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.