Magazin închis temporar de ANPC, după ce un dulap a căzut peste un copil

  de Mihai Todoca | 21 mai 2022, 1:40 PM | Naţional

  0

  (foto: Captură video stiripesurse.ro)

  Magazinul dintr-un centru comercial din Capitală, în care vineri, un copil a fost lovit de un dulap, a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal, anunță mediafax.

  Reprezentanții ANPC au intervenit ca urmare a unei sesizări. La fața locului „comisarii au constatat că un copil cu vârsta cuprinsă între 6 și 7 ani fusese vătămat, în incinta magazinului, din cauza neancorării pieselor de mobilier expuse spre vânzare”.

  „În urma verificării corpurilor de mobilier, s-a constatat că una din ușile unui dulap neancorat era desprinsă și poziționată între perete și partea laterală a dulapului. La momentul deschiderii celeilalte uși, aceasta s-a înclinat și a lovit copilul. Comisarii CPCMB au găsit și alte corpuri de mobilier expuse spre comercializare neancorate, existând același pericol de accidentare al consumatorilor”, au explicat reprezentanții ANPC.

  Magazinul a fost închis temporar.

  „Ca atare, aceștia au dispus imediat ancorarea tuturor corpurilor de mobilier existente în magazin, care pot pune, astfel, în pericol viața și siguranța consumatorilor, și oprirea temporară a prestării serviciilor”, a precizat ANPC.

  Controlul va continua în zilele următoare. De asemenea, reprezentanții poliției au deschis un dosar penal.

  sursa: stiripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.