duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Magazin incendiat la Oradea! „Toate o să ardă. Distribuiți să ajungă la toți patronii”, este mesajul de pe Facebook

  de | 11 august 2023, 7:16 PM | Regional

  0

  Două persoane încă neidentificate au incendiat, joi noaptea, intrarea într-un spaţiu comercial din Oradea, au înregistrat momentul, iar filmul a fost publicat pe un cont fals de Facebook, unde autorii dezvăluie că vizată este, de fapt, firma de pază și protecție WGS.

  Tot ei se adresează și clienților acestei firme de pază, cărora li se cere să rupă colaborarea, altfel: „Toate o să ardă!”, scrie ebihoreanul.ro.

  În înregistrarea de 30 de secunde se vede cum o persoană trece prin faţa magazinului, filmând uşa pe care este lipit un abțibild cu însemnele firmei WGS, iar apoi când întoarce din nou camera telefonului spre clădire, intrarea este deja în flăcări, iar în fundal se poate zări o altă persoană.

  Filmul este însoțit de un mesaj plin de greșeli de exprimare și gramaticale. În primul rând, autorii i se adresează directorului general din Oradea al firmei de pază şi protecţie WGS, Daniel Andrei Mihoc. „Domnul Mihoc, va rog frumos sa înștiințați pe toată lumea cu care aveți contracte cu firma de paza VGS security ca aveți mari probleme!!!”, se arată în postarea făcută pe un cont denumit Căsuțe din lemn Oradea.

  De asemenea, mesajul se vrea și un avertisment pentru toți cei care au contracte încheiate cu WGS. Aceștia sunt îndemnați să renunțe la ele, fiindcă firma nu i-ar proteja, precum și să distribuie înregistrarea altminteri „o să aveţi de suferit”.

  „Deci cu alte cuvinte toți care aveți afaceri legale și sunteți protejați de acesta firma sa rupeți contractele și faceți contract cu o firma serioasa! Distribuiți sa ajungă la toți patronii acest mesaj! Magazine, Gradinita, Farmacii, Saloane de Jocuri, ABC, Imobiliare, Etc… Toate o sa, ardă!”, ameninţă, într-o românească aproximativă, autorul postării.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.