duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un militar gelos și-a ucis iubita dându-i foc. Tribunalul Militar îl judecă pentru omor calificat

  de Andrei Fuliaș | 4 martie 2017, 4:04 PM | Regional

  0

  Un militar de 32 de ani din Craiova a aflat astăzi că își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, în urma unei decizii luate, sâmbătă, de către un judecător al Tribunalului Militar Timișoara, anunță publicația pressalert.ro.

  Militarul Ștefan Daniel Truță este acuzat că, în urmă cu o săptămână, în urma unui scandal avut cu iubita sa, în vârstă de 55 de ani, pe fondul geloziei a ucis-o dându-i foc. Militarul ar fi bănuit că femeia îl înșeală și, fiindcă femeia nu i-ar fi spus numele celui cu care l-ar fi înșelat, și-a ieșit din minți și a stropit-o cu spirt, după care i-a dat foc, aceasta devenind o torță umană.

  Tot bărbatul a fost cel care a dus-o pe femeie la spital, dar acolo a declarat că femeia și-a dat foc singură.

  O săptămână mai târziu, în dimineața zilei de vineri, femeia a pierdut lupta cu viața.

  Procurorii de la Parchetul Militar Timișoara au demarat cercetări cu privire la acest caz, iar militarul este acum acuzat de omor calificat.

  Militarul a susținut în continuare și în fața procurorilor și a judecătorului că femeia s-a autoincendiat.

  După ce s-a luat decizia ca bărbatul să fie plasat în arest pentru 30 de zile, acesta a fost transportat înapoi la Craiova, unde a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

  Sursa: PressAlert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.