News AlertMafiot italian condamnat în dosarul ‘Ndrangheta a luat mai mulți ostatici în Italia!

  de - | 5 noiembrie 2018, 1:31 PM | Internaţional

  0

  (foto: reggionline.com)

  Luare de ostatici în Italia. Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat într-un oficiu poștal Pieve Modolena, Reggio, și a început să-i amenințe pe angajați, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia. 

  Ulterior acesta s-a baricadat în interiorul clădirii. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi un infractor condamnat la 19 ani de închisoare într-un dosar legat de ‘Ndrangheta și, până în această zi, era de negăsit.

  În poștă s-ar afla cinci persoane, toți angajații oficiului. În interior se aflau și șapte clienți, însă cu toții au fost lăsați să plece.

  Poliția a închis două străzi și negociază eliberarea ostaticilor.

  Știre în curs de actualizare.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.