sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenințat cu uciderea soției și copiilor, un român i-a dat un bolid de lux și zeci de mii de euro interlopului zis Stripăru

  de - | 22 mai 2021, 9:52 PM | Internaţional

  0

  Viaţa unui român stabilit în Torhout, Belgia, s-a transformat într-un adevărat coşmar, după ce a fost luat în vizor de interlopul sibian Marius Crăciun, zis Stripăru’, şi de oamenii de încredere ai acestuia, potrivit ştirileprotv.ro.

  În luna septembrie a anului trecut, românul, patronul unei firme şi deţinătorul unei maşini de lux, a fost sunat de Stripăru’, care i-a cerut să-şi aducă BMW-ul într-o parcare aflată pe autostrada din Jabbeke, o localitate situată în provincia belgiană Flandra de Vest, scrie nieuwsblad.be.

  Bărbatul a venit la locul de întâlnire. Acolo, potrivit jurnaliştilor de la hln.be, afaceristul român a primit un mesaj cât se poate de clar: “BMW-ul şi 28.000 de euro sau soţia şi copiii tăi vor muri”.

  Omul a transferat banii în contul care i-a fost prezentat, apoi a semnat un document prin care îşi vindea BMW-ul. După ce şi-a ameninţat victima să nu sune la poliţie, Stripăru’ s-a urcat la volanul bolidului şi s-a făcut nevăzut. Românul a mers la poliţie, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.