Macea, îngropată în bălăriile autorităților locale! Și la propriu și la figurat

  de Mihai Todoca | 5 august 2016, 11:10 AM | Macea | Știri Arad

  0

  La Macea domnește jungla!Bălăriile se împart ca și steagurile lui Caragiale din „O scrisoare pierdută”: „Două la primărie, optspce, patru la școli, douăzeci și patru, două la catrindală ” .
  Nu o spunem noi ci chiar un măcean care, sătul de binefacerile autorităților, și-a luat telefonul și a creat o galerie a rușinii: bălării care înghit comuna (gardul de la grădina botanică, proiect trans-frontalier, gard care abia se mai vede, Primăria, școala cu clasele I-VIII din centru, zona pieței care arată într-un mod deplorabil), lucrări cu un autogreder care mai mult a stricat decât a făcut ceea ce trebuia să facă.
  Nemulțumirea și scârba acestui măcean vine atunci când tot el observă: „La grădiniță se schimbă acoperișul iar țiglele le-au aruncat pe jos, le-au distrus. Nici o bucată de țiglă nu a fost recuperată pentru a fi donată familiilor nevoiașe sau celor care au fost lovite de necazul unui incendiu”.
  Ne lipsim de a mai adăuga ceva, pozele vorbesc de la sine.
  sursa foto: Facebook

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.