sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Macea, îngropată în bălăriile autorităților locale! Și la propriu și la figurat

  de Mihai Todoca | 5 august 2016, 11:10 AM | Macea | Știri Arad

  0

  La Macea domnește jungla!Bălăriile se împart ca și steagurile lui Caragiale din „O scrisoare pierdută”: „Două la primărie, optspce, patru la școli, douăzeci și patru, două la catrindală ” .
  Nu o spunem noi ci chiar un măcean care, sătul de binefacerile autorităților, și-a luat telefonul și a creat o galerie a rușinii: bălării care înghit comuna (gardul de la grădina botanică, proiect trans-frontalier, gard care abia se mai vede, Primăria, școala cu clasele I-VIII din centru, zona pieței care arată într-un mod deplorabil), lucrări cu un autogreder care mai mult a stricat decât a făcut ceea ce trebuia să facă.
  Nemulțumirea și scârba acestui măcean vine atunci când tot el observă: „La grădiniță se schimbă acoperișul iar țiglele le-au aruncat pe jos, le-au distrus. Nici o bucată de țiglă nu a fost recuperată pentru a fi donată familiilor nevoiașe sau celor care au fost lovite de necazul unui incendiu”.
  Ne lipsim de a mai adăuga ceva, pozele vorbesc de la sine.
  sursa foto: Facebook

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.