vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unde mergem în concediu anul viitor? Vineri am primit propuneri atractive…

  de Raluca Medeleanu | 6 decembrie 2014, 12:57 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Turism

  0

  Arădenii au putut afla, vineri după-masa, în incinta agenției Lang Travel, care sunt tendințele pentru concediile din 2015, la primul workshop turistic organizat în orașul nostru.

  Prezentarea făcută de Isabella Gondociu a scos la iveală slăbiciunea pe care o au românii pentru sejururi, în mod deosebit pentru cele în Grecia, dat fiind faptul că hotelurile și vilele de acolo sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar, iar stațiunile cu plajele lor publice sunt mediul ideal pentru concediile petrecute în familie, mai ales pentru cei care merg împreună cu copiii.

  national-parkAlte destinații menționate au fost țări precum Turcia, Spania, Italia, Portugalia sau Dubai, a căror stațiuni rămân în continuare la fel de populare, însă Croația și Muntenegru nu se mai bucură de gloria de odinioară, datorită prețurilor ridicate de cazare, raportate la condițiile oferite. S-a dat exemplu că prețul adunat al cazării și al transportului cu autocar, fără niciun comision suplimentar adăugat de agențiile de turism, este dublu față de prețul complet al oricărei excursii organizate în Grecia. Motivul pentru care se organizează, totuși, excursii în zonele respective este unicitatea peisajelor pe care le oferă aceste țări (de exemplu Parcul Național Krka din Croația).

  poza_circuite-avion_large_oferte_speciale_47-23164Pe lângă sejururi, anul 2015 oferă, în continuare, mult îndrăgitele circuite culturale prin orașele europene, foste capitale de imperii, a căror clădiri și monumente impresionante sunt încărcate cu evenimente istorice și de legendă.

  Workshopul a oferit tuturor celor prezenți posibilitatea de a pune orice întrebare legată de itinerariile programate pentru anul viitor, ei putând afla modificările pe care agențiile de turism le-au realizat în traseele abordate, motivul modificării lor (economisirea de timp, sau câștigarea de noi orașe din care turiștii se vor putea îmbarca) și recomandările legate de cele mai potrivite hoteluri disponibile.

  La finalul evenimentului s-a organizat o tombolă în urma căreia persoana extrasă a câștigat un sejur, bineînțeles, în Grecia.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.