ExclusivPreședintele Composesoratului Luncșoara, Cornel Gavrilă, omul de casă al primarului Gheorghe Feieș, cercetat, în sfârșit, pentru abuz în serviciu

  Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Arad a dispus începerea cercetărilor împotriva lui Cornel Gavrilă pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată și continuată, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonț a dat număr de înregistrare dosarului.
  Dosarul este cel pe care Special Arad l-a scanat și îl publică în continuarea acestui articol, pentru ca el să poată fi citit de oricine dorește. Menționăm că toate actele de mai jos poartă grefa Judecătoriei Gurahonț – așa încât nu lasă loc de interpretări.
  Chiar dacă Cornel Gavrilă a ieșit „basma curată” din mai multe cercetări de acest gen – așa cum se laudă pe unde poate -, credem că de data asta va fi cu totul și cu totul altfel.

  Cornel Gavrilă este cel mai contestat lider

  din cazanul ăsta cu smoală roz-portocalie care e politica locală arădeană din județ. Cel puțin în ceea ce privește raportul dintre cei care îl vor și cei care nu-l mai vor în funcția de președinte al Composesoratului Luncșoara – prin definiție, „o formă de asociere în care proprietăţile sunt administrate împreună de persoane desemnate în urma votului majorităţii, fiecare membru păstrându-şi dreptul de proprietate asupra terenurilor”, conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române.
  De ce rămâne Gavrilă șef suprem, de la înființarea (după părerea noastră, cel puțin) anacronicei asocieri încoace, peste administrarea a 1389 de hectare de  pădure și 400 de hectare de pășune (încă „fantomă” pășunea respectivă, căci nimeni nu o poate arăta decât pe Google maps)? –  e  o nebuloasă doar pentru neinițiați. Pentru cei care știu „cum merg lucrurile”, Cornel Gavrilă este menținut șef la Composesoratul Luncșoara pentru că politicienii locali potentați cu funcții au nevoie de el.
  De ce au nevoie de el politicienii? Simplu: pentru că Gavrilă cunoaște tabla împărțirii. Nu (mai) spânzură, dar taie profesionist ceea ce trebuie, când trebuie și pentru cine trebuie – și trebuie pentru toată lumea, trebuie tot timpul, dar mai ales în campania electorală trebuie tăiat, pentru că în campania elecorală le trebuie cei mai mulți bani…

  Așadar, ca să priceapă tot poporul: problema rămânerii în funcție a lui Cornel Gavrilă este una politică!

  Impresionant de tupeista și, deopotrivă, bine împărțita carieră politică a lui Gavrilă Cornel începe de pe vremea Partidului Comunist Român, trece (ca gâsca prin apă, fără să se ude) prin Revoluția de la 1989 și… nu se va încheia, (tot după părerea noastră) decât odată cu debarcarea din funcția de președinte… se va încheia pentru că atunci nu-l va mai dori nimeni, nici măcar prim-vicepreședinte al pensionarilor PD-L – nu știm ca din octombrie, 2011, să-și fi dat demisia sau să fie demis din respectiva calitate -, pe care o ocupă actualmente… Nu-l va mai dori pentru că nu va mai putea să taie. Fost șef de cabinet al prefectului Gheorghe Pele în anii 2000, actualmente și în vecii-vecilor omul de casă… mai precis, de pădure, a oricărui partid, dar mai ales dacă partidul respectiv e același cu al lui Gheorghe Feieș, Gavrilă Cornel a cam „pus-o” de data asta.

  Mai jos puteți citi întreaga istorie a Composesoratului Luncșoara, așa cum reiese din documentele oficiale.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.