miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Luna mai, luna festivalurilor pentru Trupa Marionete

  de Special Arad | 9 mai 2023, 8:55 AM | Cultură

  0

  Spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”

  Lună spornică se arată a fi luna mai, pentru actorii Trupei Marionete. Și asta pentru că, pe lângă obișnuitele deja întâlniri cu publicul „de acasă”, spectacolele arădene vor fi prezente în trei festivaluri.

  Ne bucurăm să regăsim luna aceasta, numele trupei noastre, pe afișele a trei festivaluri importante, de profil din țară. Îi vom bucura pe spectatorii de toate vârstele cu cea mai nouă producție a noastră: „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”, în regia lui Cristian Ban, dar și cu un spectacol mai… cu vechime, dar la fel de îndrăgit: „Capra cu trei iezi”. Prezețele noastre la festivaluri importante continuă însă și în iunie atunci când, pe lângă alte călătorii teatrale importante, ne vom regăsi în programul celui mai important festival din țară: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu” – spun reprezentanții Trupei Marionete

  Prima reprezentație din cadrul acestui periplu festivalier are loc marți, 9 mai, pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești. Atunci, actorii Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Lăcrimioara Szlanko, Sorin Dorobanțu, Mircea Moș și Cristian Bordaș joacă spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”, în regia lui Cristian Ban, în cadrul celei de a VI-a ediții a Festivalului International de Teatru pentru Copii si Tineret IMAGINARIUM.

  Același spectacol este prezent și în 20 mai, pe scena celei de a XVI-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia.

  Două zile mai târziu, în 22 mai, actorii  Nuți Dorobanțu, Izabela Cotescu și Sorin Dorobanțu joacă, în aer liber, în cadrul Festivalului „Gulliver”, organizat de Teatrul de păpuși din Galați, spectacolul „Capra cu trei iezi”. Pe afișul Festivalului „Gulliver” se regăsește și spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”. Data reprezentației de la Galați este 23 mai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.