Lucrurile se mișcă în futsalul șimăndan: juniorii, calificare în Liga Elitelor, seniorii vor juca în play-off

  de Dan Lazăr | 28 January 2023, 9:09 PM | Recomandările editorilor | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Formația Șoimii Șimand s-a calificat în faza secundă a Campionatului Național Under 19 la futsal, depășind în meci decisiv, din cadrul ultimei runde, pe Știința U Craiova, scor 15-11, după ce la pauză „juveții” conduceau cu scorul de 7-4.

  Cele mai multe goluri în tabăra gazdelor au fost reușite de Paul Ujoc (8!), urmat de Cordoș (4 goluri), Borod, Tomuța și D. Albu cu câte o reușită.

  Antrenorul Daniel Mărcuș i-a avut la dispoziție pe: Năstase, Găleancu – Cordoș, Tomuța, P. Ujoc, D. Albu, Trif, M. Ujoc, Ille, Borod, Fl. Ujoc, Neagu, Andru, Munteanu.

  Șimandul a încheiat Seria a IV-a pe locul 2, cu 24 de puncte, în urma a opt succese în cele 10 jocuri disputate.

  După meciul de vineri, atenția clubului arădean s-a îndreptat spre liga secundă a seniorilor, sâmbătă Șoimii pierzând pe terenul lui Inter Gheorgheni, scor 3-7. Fiind însă, la finele sezonului regulat, în „careul de ași” (17 puncte după cinci victorii, două remize și trei înfrângeri), șimăndanii au obținut calificarea în faza play-off.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.