joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările de pe strada A.D. Xenopol, aproape de final. Bulevardul Decebal, încă în șantier

  de Raluca Medeleanu | 20 iulie 2017, 2:08 PM | Strada

  0

  Lucrările de modernizare a străzii A.D. Xenopol s-au desfășurat într-un ritm demn de lăudat, muncitorii opinând că în foarte scurt timp va avea loc și inaugurarea oficială.

  Rămâne de văzut, o dată cu trecerea timpului, și gradul de calitate a asfaltului, însă la o primă vedere, strada A.D. Xenopol arată asemenea oricărei străzi occidentale. Sperăm, de asemenea, că după această modernizare, nicio companie din oraș nu își va aminti subit că ar fi cazul să înlocuiască țevile din subsolul străzii!

  Pe lângă turnarea asfaltului, s-au adăugat și stâlpi care să oprească mașinile să parcheze pe cele două trotuare, în zona Primăriei sau pe partea cu sediul Universității „Aurel Vlaicu”. Stâlpi sunt dotați și cu plăcuțe reflectorizante, astfel șoferi vor putea să îi observe din depărtare și pe timp de noapte.

  Dacă șantierul de pe strada A.D.Xenopol se apropie de final, același lucru nu poate fi spus și despre Bulevardul Revoluției. La ora actuală, muncitorii efectuează lucrări de schimbare a asfaltului în dreptul clădirii Centrului de Proiectări / Colegiului Economic Arad.

  Traficul în zonă este în continuare oprit.

  IMG_2302 IMG_2303 IMG_2304 IMG_2305 IMG_2306

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.