Lucrările Companiei de Apă din centrul orașului afectează confortul arădenilor

  de Raluca Medeleanu | 20 mai 2022, 9:53 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului

  0

  Este deja a doua zi de când locuitorii din zona centrală a orașului, de pe porțiunea I.C. Brătianu – Nicolae Grigorescu, au parte de apă extrem de murdară, din cauza lucrărilor începute de Compania de Apă la rețeaua de apă potabilă.

  Lucrările de reabilitare a reţelei de apă necesită săpătură deschisă și se execută în această săptămână (16 – 20 mai) în intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. I.C. Brătianu (lucrări de armare, cofrare şi turnare beton în radier, instalaţii hidraulice şi armare pereţi la căminul de vane, pe o zonă de lucru de 15×4 m), respectiv pe strada Sabin Drăgoi, pornire din intersecţia cu str. V. Milea (lucrări de montare conductă FD700 şi sondaje pe o lungime de 15 m).

  În această perioadă, locatarii din zonă au avut parte de apă extrem de murdară, cu depuneri care arată ca pământul, făcând indezirabilă utilizarea apei. Mai mult, unii dintre aceștia se plâng că nu pot nici măcar să se spele, întrucât deși doar partea de apă rece este afectată, cei care au centrale de gaz depind de această apă murdară pentru obținerea apei calde. Privind apa din imagini, nu ne este greu să înțelegem că nu se pretează defel pentru un duș… nici măcar pentru un spălat pe dinți!

  Unul dintre locatari a contactat Compania de Apă pentru a depune și o sesizare privind acest disconfort și a primit promisiunea că va fi trimisă o echipă la fața locului…

  Apa însă este în continuare neagră. Este vineri, mâine e deja sâmbătă… Așa că probabil locatarii vor avea parte de un weekend nu tocmai plăcut. Rămâne de văzut când își va reveni apa la forma sa potabilă.

   

  • Citește și: Compania de Apă: continuă lucrările la reţeaua de apă potabilă din Arad – Special Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.