Compania de Apă: continuă lucrările la reţeaua de apă potabilă din Arad

  de Special Arad | 16 May 2022, 4:33 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În intervalul 9 – 13 mai, Compania de Apă Arad a continuat şi demarat lucrări la căminele de vane şi lucrări de montare conductă în trei zone din oraş. Lucrările, executate în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, implicăsăpătură deschisă,
  necesitând durate prelungite de menţinere a unor restricţii de circulaţie pe porţiuni scurte de drum.

  În această săptămână, 16 – 20 mai, antreprenorul a executat lucrări cum urmează:
  – în intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. I.C. Brătianu: lucrări de armare, cofrare şi turnare beton în radier, instalaţii hidraulice şi armare pereţi la căminul de vane, pe o zonă de lucru de 15×4 m;

  – pe strada Sabin Drăgoi, pornire din intersecţia cu str. V. Milea: lucrări de montare conductă FD700 şi sondaje pe o lungime de 15 m;

  – pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei – intersecţie cu str. Vişinului: lucrări decofrare, montare instalaţii hidraulice şi refaceri rutiere provizorii.

  Lucrările de pe cele trei fronturi de lucru menţionate mai sus vor continua, iar în perioada următoare vor fi redeschise încă două fronturi de lucru: pe strada Mioriţa (intersecţie cu Calea Radnei) şi pe Calea Aurel Vlaicu (în zona intersecţiei cu strada Făt-Frumos). CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad a fost semnat la o valoare de 20.106.492,23 LEI, prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu şi este executat în cadrul Proiectilului Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

  „Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite Compania de Apă Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.