luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Lucrări de urgență efectuate la Zimandu Nou. Circulația va fi restricționată

  de Mihai Todoca | 12 aprilie 2024, 1:12 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Într-o postare pe facebook Primăria Zimandu Nou anunță că mâine, 13 Aprilie, circulația va fi restricționată pe o singură bandă în urma unor lucrări de intervenție de urgență la trecerea la nivel cu calea ferată.

  Lucrările, conform informării trimise de Ministerul Transporturilor, Sucursala Regională de Cări Ferate Timișoara, ar trebui să fie executate în intervalul orar 10:00 – 13:00.

  „Întrucât la trecerea la nivel situată în Zimandu Nou la intersecția DN79 cu c.f. Arad-Oradea s-a constatat deteriorarea avansată a unor elemente constructive ale pasajului la nivel – dale elastice rupte, tiranți de legătură rupți între dalele exterioare ale pasajului și formarea de rosturi între dalele elastice punându-se astfel în pericol siguranța rutieră, vă informăm că în data de 13.04.2024 în intervalul orar 10:00 – 13:00 vom executa lucrări în regim de urgență  pe zona trecerii la nivel pentru punerea în siguranță a traficului rutier și feroviar.

  Lucrările de intervenție la pasaj au regim de urgență, neexecutarea acestora pot conduce la producerea de incidente.

  Pe perioada executării lucrărilor  se va institui restricție de circulație pe 1/2 din drum asigurându-se circulație alternativă dirijată cu piloți conform Normelor Metodologice nr 1112/411/2000 anexa IV B3”, se arată în adresa trimisă Primăriei Zimandu Nou, IPJ Arad- Serviciul Rutier și Secția Drumuri Naționale Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.