sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Luckassen și Rareș Pop, în echipa de start! Stan îi ia locul lui Rrahmani la Rapid

  de Lucian Dănilă | 20 octombrie 2023, 8:11 PM | Sport

  0

  Se cunosc echipele de start ale jocului UTA – Rapid din această seară, de la ora 21.00, meci care se dispută la Oradea dar este considerat a fi „acasă” pentru arădeni. Luckassen a fost trimis în primul unsprezece de Mircea Rednic, el fiind la primul său joc pentru UTA. De asemenea, și Rareș Pop este titular deși acuza o stare de oboseală după convocarea la lotul național U20. La Rapid, locul accidentatului Albion Rrahmani va fi luat de tânărul Stan.

  Rednic nu se poate baza la această partidă pe Godberg Cooper și Andrej Fabry, ambii fiind suspendați. Nici Ibrahima Conte nu figurează pe foaia de joc, în cazul său fiind unele probleme cu actele. Îl vedem pe lista rezervelor pe Cristian Mihai, cel care a acuzat probleme musculare în jocul echipei naționale U21 cu Anglia, meci în care a și marcat un gol superb.

  Rezervă este și nou venitul Eric Omondi, atacantul kenyan care a ajuns la echipă duminică.

  Rapidul începe partida cu o formulă foarte apropiată de cea cu care ne-a obișnuit Cristiano Bergodi în ultimele etape. Antrenorul italian al echipei din Giulești a ales să-i ofere șansa titularizării lui Alexandru Stan, jucător cu doar două apariții și 23 de minute pe teren la prima echipă în acest sezon. El îi ia locul lui Albion Rrahmani, golgeterul echipei bucureștene dar și al campionatului, fotbalist care s-a accidentat grav în jocul pe care echipa sa națională, Kosovo, l-a câștigat cu Andorra.

  UTA Arad – Rapid, echipele de start

  UTA Arad: Fl. Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, D. Dumitrașcu – C. Carp – R. Pop, Stahl, Freitas, Micovschi – Luckassen

  Rezerve: Kucher, Abeid, Markov, Diogo Miguel Costa, C. Mihai, Iurasciuc, Marku, Ofosu, Eric Omondi

  Absenți: Cooper, Fabry, Conte, Stroungis, Vucenovic

  Antrenor: Mircea Rednic

  Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Albu – Bamgboye, Al. Ioniță II, Petrila – Al. Stan
  Rezerve: Drăghia – Onea, Dr. Grigore, Kait, Papeau, El Sawy, Cîrjan, Pănoiu, Valle

  Absent: Albion Rrahmani (accidentat)

  Antrenor: Cristiano Bergodi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.