Lucia Bibarț vă invită duminică la o „perfuzie de poezie”, online

  de Special Arad | 19 March 2022, 3:27 PM | Cultură

  0

  Poeta Lucia Bibarț, de la Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol”, vă invită duminică, de la ora 18:00, să luați parte la lectură care se va desfășura online, o celebrare în avans a Zilei Mondiale a Poeziei.

  Sub numele „Perfuzie de poezie”, evenimentul va aduna mai mulți poeți din Arad și din țară, care vor a recita din creațiile lor. Aceștia sunt: Adrian Alui Gheorghe, Paul Spirescu, Fevronia Spirescu, Gabriel N. Gherbaluța, Romulus Bucur, Lia Faur, Ion Cristofor Filipaș, Valeria Merca, Vasi Cojocaru Vulcan, Savu Popa, Georghe Vigdorovits, Ildi Șerban și Iulia Ghidiu.

  „Duminică, câțiva poeți din țară și din străinătate se vor întâlni online pentru a da o gură de oxigen vieții și pentru a se opune literar răului, agresiunii, războiului. Opriți războiul! este mesajul invitaților mei. Reanimați viața cu o Perfuzie cu Poezie!
  Întâlnirea este deschisă publicului”,
  transmite Lucia Bibarț.

  Întâlnirea virtuală se va desfășura prin următorul link: https://meet.google.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.