LSUAV: „Hai la ecologizare!”

  de Special Arad | 20 aprilie 2021, 1:56 PM | Eco | Educaţie

  0

  Studenții  UAV dau întâlnire de Ziua Pământului, adică joi, 22 aprilie, de la ora 17:00, arădenilor iubitori de curățenie și cu respect pentru mediu. Unde? În fața sediului Agenției pentru Protecția Mediului, în apropiere de Podul Traian.

  De aici se va pleca pe Malul Mureșului într-o acțiune de ecologizare.

  „E o zi în care trebuie să ne aducem aminte, mai mult ca oricând, de responsabilitatea pe care o avem față de mediu și cred că cel mai bun mod de a ne sărbători planeta este să o facem mai curată”, spune președintele Ligii Studenților UAV,  Nicoleta Șușca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.