joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Loredana Apreutese, în topul Forbes „50 cele mai influente femei”

  de - | 4 mai 2023, 8:09 AM | Business

  0

  Într-un top făcut de revista Forbes, Loredana Apreutese este inclusă la categoria „50 cele mai influente femei, ediția 2023”. Ea este managerul general al companiei de transport de marfă International Alexander și vicepreședinte al International Alexander Holding, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală.

  Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Hyperion și are o experiență de peste 15 ani în management privat, atât la nivel național, cât și internațional.

  International Alexander Holding este un grup de transport cu capital 100% românesc, fondat în 2003 de antreprenorul arădean Simion Ioan Apreutese. Specializat, în principal, în transport rutier internațional de marfă, grupul a înregistrat în 2021 afaceri estimate la mai bine de 200 de milioane de euro, cea mai mare companie din grup fiind International Alexander din Arad, care a depășit pragul de 100 de milioane de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.